ARENA VIOLA 30+

flash

 Baza sportiva Arena Viola va gazdui Campionatul de minifotbal Arena Viola 30+ la care pot participa persoanele peste 30 ani. Detalii aici!

Turneu caritabil "Ajutati-o pe Beatrice"

In weekendul 11-13.04.2014 la Arena Viola se va organiza turneul caritabil "Ajutati-o pe Beatrice"

Vacarciuc Beatrice e o fetita in varsta de 8 ani din satul Rauti, Comuna Uivar, Jud. Timis, fara mama, care necesita o operatie pe cord deschis. Costul operatiei se ridica la suma de 5000 de Euro. Aceasta operatie poate fi realizata doar cu ajutorul vostru, al oamenilor cu suflet. Orice ajutor oricat de mic este binevenit.

Va asteptam la Arena Viola sa fim alaturi de Beatrice

 

Cupa Prieteniei Bergenbier

Weekendul 14.03.2014-16.03.2016 s-a desfasurat Cupei Prieteniei Bergenbier la Timisoara, unde 32 echipe din oras au concurat pentru un loc in finala din zona de Vest. Aceasta se va desfasura pe 17-18 mai la Cluj, iar toti jucatorii de fotbal vin cu speranta de a castiga marele premiu: calificarea in finala Cupei Prieteniei Bergenbier care se va juca la Rio!

Mai mult...

 

Evaluarea impactului asupra mediului

SC MWT SPORT SRL anunta publicul interesat asupra deciziei etapei de incadrare de catre APM Timis de a nu efectua evaluarea impactului asupra mediului si evaluarea adecvata in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Construire parc fotovoltaic cu dotari complementari si racord SEN, extravilan comuna Satchinez” propus pentru a fi amplasat in comuna Satchinez, extravilan, CF 401798, jud Timis.

Mai mult...

 

Solicitare de emitere a acordului de mediu

SC MWT SPORT SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de n-rediu pentru proiectul ,,Construire parc fotovoltaic cu dotari complementare si racord SEN, extravilan cornuna Satchinez" propus a fi amplasat in comuna Satchinez, extravilan, CF 401798,judetul Tirnis.

Mai mult...

   
turneularenaviola

TURNEUL ARENA VIOLA

Continuând tradiţia, inaugurată în decembrie 2005, ARENA VIOLA a organizat în perioada fiecarui Crăciun cate un turneu care a reunit echipe ca – POLI 90, POLI 2006, STRANIERII şi presa.
Turneul a fost dublat de o importantă acţiune socială – adunarea de fonduri pentru căminele de copiii şi căminele de bătrâni.

 

 

   

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/arenavio/public_html/templates/ja_opal/html/pagination.php on line 127

Sponsori

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Parteneri

Banner
mado1
gadget